About us

Bemutatkozás

Az Arthitectbau építész iroda ugyan a közelmúltban alakult alkotóközösség, de munkatársai már évtizedes tapasztalatokkal és gyakorlattal rendelkeznek a tervezési munkák végzésében. Épületek hosszú sora jelzi az elmúlt időszak építészeti tevékenységét, melyek közül jónéhány meghatározó, emblematikus elemévé, igazodási pontjává vált szűkebb környezetének.
Cégünk alapvető szemlélete a kreativitás, a megbízhatóság, a precizitás és a pontosság. Mindig és minden esetben, függetlenül a tervezendő épület nagyságától és funkciójától építészeti minőség létrehozására törekszünk. A ránk bízott feladatokat magas színvonalon látjuk el, legyen szó akár a tervezés kezdeti lépéseiről, akár az épület megvalósításáig tartó teljeskörű mérnöki szolgáltatásokról.
Valljuk, hogy az építész, az építészet célja az élhető környezet megteremtése a gondolatok és a kreativitás erejével. Egy-egy épület megtervezése számunkra nem csak egy megoldandó feladatot, hanem magát az építészeti alkotást, az összetett mérnöki munkát jelenti.

Egy minőségi épület megszületésének első alkotói fázisa a feladat megfogalmazása. A minőség létrejöttének alapfeltétele pedig egyfajta kölcsönös bizalom a megbízó és a tervező között. Megbízóink részére ezek szellemében készítünk beruházásaik előkészítéséhez programterveket, megvalósításukhoz pedig engedélyezési és kiviteli terveket.

Nagy jelentőségűek számunkra azok a megbízások, amelyeket korábbi megrendelőinktől, vagy az ő ajánlásaik alapján kapunk, mert ez azt jelzi, hogy megbízóink szerint az általunk képviselt minőség megfelelt elvárásaiknak, bíznak szaktudásunkban és elhivatottságunkban.

Szolgáltatásaink

1
Komplex tervezésÉpítési engedélyezési, építész kiviteli és szakági tervek
3D látványtervezés, tartószerkezeti, épületgépészeti, épületvillamossági, tűzvédelemi, környezetvédelemi tervek és munkarészek készítése
2
Hivatali ügyintézésÉpítési engedélyezési eljárások lefolytatása, a 2013-tól érvényes elektronikus ügyintézési rendnek megfelelően
Építéshatósági engedélyek, szakhatósági állásfoglalások, közműnyilatkozatok beszerzése
3
Műszaki tanácsadásTervezői művezetés, kivitelezések felügyelete
Tanácsadás ingatlanvásárlás esetén, építési szerződések kapcsán, kivitelezések során

Csapatunk